emelieannelie

Dröm sött
Jag har haft en perfekt måndagskväll, om vi bortser från jobbdagen så har måndagen varit super mysig. Nu har jag slängt mig i sängen och kommer förmodligen vara dödstrött imorn då klockan är väldigt sent (för att vara mig hehe). Men jag satt i cirka en timme och bara kollade på bilder på min kärlek, älskade fina lägenhet. Men nu ska jag slita mig och jag är hundra procent ärligt när jag säger att jag på riktigt får ont i hjärtat och brutal ångest för att den aldrig kommer bli min. Jag ska drömma om den där perfekta lyan, lyckodröm. Godnatt, sov sött! PUSS
Min dröm
Jag har hittat min drömlägenhet, det här är den enda lägenheten jag någonsin vill bo i för resten av mitt liv, jag hade kunnat bli en skogsmulle och bosatt mig längst ner eller upp i landet till Sveriges minsta och tråkigaste håla bara jag hade den här lyan! Visning på söndag, jag kommer gråta blod och dö av sorg, det kommer göra ont i hjärtat när jag går därifrån och inser att jag aldrig kommer få den här lägenheten. Det känns nästa som när man förlorar någon man älskar, sån sorg känner jag nu när någon annan kommer bo i min dröm. Hahahh vilket freak. Men ärligt. Det är fan fattat!
Födelsedagsfika
Tårta, kakor, choklad och kaffe. Vi har haft lite födelsedagsfika här hemma, jag fick ett lovely ipad fodral! Wiii, jag som älskar rosa och precis hade tänkt att köpa ett, det var freaking fantastic! Tack tack tack! Nu sitter jag i soffan och kollar på "Tonårsbossen".