emelieannelie

Cozy day
Jag har haft världens mysigaste kväll med pappa, anki, madde, kim och j-borst. Vi har pysslat som satan, gjort en make over på vanliga tråkiga krukor, vi gjorde två var och dom blev super bra för att vara första gången. Lite klinkers, stenar, snäckor och fog med mer så fick jag en vas (som jag för tillfället använder till mina nespresso kapslar) och en askkopp. Jag är jätte nöjd. Efter det blev det en yummieinmytummy dinner som padre hade lagat. Min pappa, han kan!
 
Jag fick skjuts hem för cirkus en halvtimme sen, tack gud för det för inte fan kan jag gå. Har så in åt h*lvete ont i tån, jag har på riktigt brytit min stortå. Att ha uggs (som i vanliga fall är en dröm för fötterna) är en pina. Hemskt. Men nu ska jag kolla lite Maria Wern i sängen och sen sova, lär somna innan filmen är slut!
Saturday
Idag har man hunnit med en hel del. Tränade imorse, sen svängde jag förbi Solna centrum och panduro, handlade lite inför pysseldagen hos padre idag, köpte även dekorplast så fixade lite i köket. Jag har även hunnit typ bryta stortån. Sparkade i dörren, kom snett med tån och sparkade stortån rätt in i dörren. AJ. Jag kan förfan inte ens gå på foten, gör svinont. Haltar som ett cp. Fiesta. Men om 25 minuter ska jag möta Madde och så ska vi traska till pappiii. Det ska bli en bra dag trots min miffo tå!