emelieannelie

En helg i Göteborg
Imorse vakande vi vid halv tio, vi har strosat runt i stan, ätit frukost/ brunch på ett mysigt fik, sen gick vi runt på stan och handlade lite trams. Nu sitter jag med emelie och lina, dricker skumpa, äter jordgubbar och lever livet. Vi ska väl börja röra oss mot stan och summerburst om någon timme. HIGH ON LIFE.
Bubblor som bubblor
Sitter och roar mig på tåget med gossip girl och quizkampen. Börjar få lite träröv, men äsch, cirka en timme kvar tills jag är framme! Rätt sugen på att byta ut min ramlösa mot skumpa. Inte för att jag inte tycker om den, utan mer för att solen lyser, det är torsdag, jag är ledig imorn och jag är påväg till en saknad vän, lite mer därför. Men på sätt och vis dricker jag bubbel nu också, men med en touch av mango och utan alkohol. Fungerar fint det med.
Ciaooo ciao
Sitter i solen på central stationen och väntar på mitt tåg. Jag har en väska jag knappt orkar bära, tung som satan, men snart sätter jag mig på tåget mot Göteborg och mot Emelie, det ska verkligen bli sååååå mysigt att träffa henne igen! Det var hela två månader sen sist. Vi har helt enkelt mycket att ta igen. Medans jag väntar lyssnar jag på pod och dricker en dröm mocha latte med special bönor som starbucks precis fått in. Mums.