emelieannelie

FLYTT KAOS'
Ni får ha lite överseende med att bloggen blir drabbad i dessa dagar. Förra veckan sov jag i pricip 20 timmar på hela vecka. Det har varit så mycket med denna flytt. Det blev så hastigt allting, men det blir bra. Vi började packa ner hela lägenheten i Tisdags och i Lördags skulle den vara tom. Så mitt liv har bara varit packa, packa och packa. I helgen tömde vi lägenheten helt och vi fick massa hjälp, guldvärt. Just nu bor vi hemma hos mamma, så det är fullständigt kaos i nya lägenheten, vi har en målare där ocksåä, så när det är klart kan vi börja packa upp och ha oss, men tills dess lever vi i en resväska.
 
Nog om det, nu till london och dom näst sista bilderna.
Not my cind of thing'
Godmorgon alla fina själar, finally friday! Eller vad säger ni? Vad kul att det var många som tycker om tatueringen, för det gör jag med. Jag älskar den och att den står för något viktigt i mitt liv för den ännu finare.
 
Igår efter jobbet var det bara att gasa raka vägen hemma, börja packa ännu mer. Sen gasade jag och mamma iväg till nya lägenheten och dumpade av alla kartonger och påsar som redan hunnit bli nedpackade. Skönt att bli av med lite, nu är det inte så super mycket kvar, eller jo det är det, jag ljög. Men rätt mycket av allt små trams är packat vilket är skönt. 
 
Idag efter jobbet ska jag hem och fortsätta packa, sen ska jag och mamma köra äver ytterligare saker, måste hitta mina svarta jenas som ligger i någon påse någonstans haha. Vid klockan 18.00 kommer Anders och hämtar oss så ska vi iväg på 18års middag/ firande. Det blir lugnt för våra del då vi måste hem och fortsätta packa på kvällen samt att vi ska upp halv åtta imornbitti och börja köra alla stora grejer. Det här med att packa är verkligen inte min cup of tea. Nästa gång vill jag hyra in en flyttfirma som packar allting åt mig. Det här tar kål på mig. Sjuk+packa+ingen sömn på hela vecka+stress=oskönt. Men det kommer bli fab när allt är packat och skjutsat till nya lägenheten, därefter är det bara projekt: måla alla väggar och packa upp, men det tar vi sen.