emelieannelie

healthy chocolate'
När man inte är pigg, frisk och kry så får man spendera all sin tid i soffan. Inte för att man orkar så mycket annat men vad skönt det är att bara göra absolut i-n-g-e-n-t-i-n-g. Utöver cocillana och te med honung så knaprar jag i mig lite choklad. Jag har hört att kakao ska vara bra mot hosta, vilken dröm. Jag får väl testa och se om chokladen ger mer effekt än hostmedicinen heheh. Nu ska jag fortsätta lapa suits, lär väl somna snart. Man blir så trött av allt morfin.
breakfast w/ my ladies
Efter jobbet igår åkte jag hem och slängde mig på soffan, somande framför Suites, snacka om att jag behöver sömn. Behöver verkligen vila vila vila så att jag kan få bli frisk någon gång. Hade verit superduper. Det händer inte så mycket kul just nu, tror ni förstår varför, därav har jag inte så jätte mycket kul att blogga om heller.
 
Bjuder på lite bilder från i Lördags då jag, ebba och jojjsan styrde upp en mysfrukost. Sånt borde man göra oftare. Det är guld värt. Det blev färsk bröd med massa mumsiga pålägg, lite choklad, american pancakes, glass, jordgubbar, kaffe, juice and so on. Det var magiskt.
DINNER FOR WINNER'S
I fredags var vi ute och käkade för att fira ebbas 23 år. Det var super trevligt och goda burgare. Efter middagen drog alla andra ut och jag vidare hem.
 
Jag har som sagt inte så mycket att blogga om då jag bara ligger i soffan (och är på jobbet) och försöker kurera mig. Somnade vid halv sju igår, vaknade till vid tio och somande om. Imorse hade jag hostattacken från helvetet. Kändes nästan som att livet var över, hostade och hostade tills jag inte kunde andas. Helt hemskt. Hoppas det går över snart, skulle vara guld och gröna skogar.