emelieannelie

oldie but goldie'
(i brist på annat får ni en gammal bild på mig i mitt svarta hår, sommar var det också, fab)
 
Det blev lite stressigt imorse, upp klockan fem, träna sig lite, sen direkt till jobbet. Svarade på en massa mail innan växeln öppnade och sen har det varit fullt ös i telefon fram tills nu då vi stängde växeln, That's why. Idag är det fredag, fiesta, så skönt att få vila lite i helgen. Planen för idag är att jobba färdigt, hämta ny säng, slänga den gamla och  sen hem till julls för häng. Fab.
#uggaustralia
Jag behöver köpa nya uggs, varför blir det alltid mörka fläckar på dem? Eller varför vet jag. Men det går ju inte att få bort fläckarna? Katastof. Jag älskar att glida omkring i uggs, inte så classy men satan vad skönt det är. Jag gillar dem ljusa uggsen men för "hållbarhetens" skull så blir det nog ett par svarta iallafall mörka nästa gång.
 
Om ni har några tips på hur man får bort dem mörka fläckarna man får efter snö and so on så säg gära till. Alla tips är bra tips.
#wakeup

Imorse ringde klockan fem, om jag ska vara helt ärlig så var jag inte alls så trött som man brukar vara så tidigt på morgonen. Jätte skönt, drog i mig en kaffe, lite chiapudding med hallon och kanel och gasade iväg till gymmet.

Jag kom precis till jobbet, ska sätta igång och svara på lite mail and so on innan växeln öppnar. Det är redan torsdag idag, vilket betyder att planen för ikväll är att tvätta. Kul va? Skönt om inte annat.