emelieannelie

älskade höst
jag älskar verkligen hösten och allt som hör till, tända ljus, te, varm choklad med grädde, mys i soffan framför en film eller serie, promenader i den friska luften. you name it. hösten är fantastisk, utan tvekan årets bästa årstid!
resumé no. 3 - juli

Nu är vi mitt i sommaren, juli månad, alla är glada, det är folk på stan, tunna kläder, solglasögon och trevligt häng är väl sammanfattningen av juli. 

Det började med att jag åkte till torreveija till pappa och hela tjocka släkten. Det blev sena nätter och mycket häng i gäng på den resan.

Jag flög hem och några timmar flög jag tillbaka till Spanien men till mamma och co. Det blev sol, bad och god mat med familjen i tio dagar.

Därefter flög jag hem och landade på Barcelonas flygplats igen ett dygn efter, det skulle bli en härlig resa w/ my ladies. Två kvällar och två dagar var jag med, sen blev jag super sjuk och låg inne resten av resan.

Jag flög hem och var super sjuk, bosatte mig hos mamma och kurerade.

American table Brasserie & Bar
Idag har jag haft världens mysigaste söndag. Jag vakande vid halv åtta imorse och förstod ingenting, men då var klockan egentligen halv nio och jag somnade vid nio igårkväll så jag hade ändå fått tio och en halv timmes sömn. Så skönt.

Jag mötte upp mina ladies vid två tiden vid clarion sign inne i stan för brunchiii. Vi satt i några timmar, åt, snackade skit och bara hade det gött. En perfekt söndagssyssla. Därefter hängde vi lite hos Anna och gosade och nu är jag hemma. Resterade av kvällen ska jag bara ligga i sängen och kolla på söndagsfilm - Johan Falk. Min favorit.