emelieannelie

Tranholmen
Här kommer lite bilder från själva ön, Tranholmen där landet ligger. Det är så fint där, lugnt, tyst och skönt. Efter en dag där är man fulltankad med energi.
 
Vi sov som sagt över på landet från lördag till söndag för två helger sen. På söndagen efter frukosten så promenerade vi rint hela ön, det är bara 3.5 kilometer i omkrets så det går relativt fort men det är mycket backe upp och backe ner. 
 
Det känns som att traska runt i Barna i bullerby, grönt gräs, små och stora fina hus, gulliga lantiga staket, badbrygga med båtar. Gud det är verkligen amaze.
BDAY THROWBACK
Snart är det dax för mitt bday parteeeey. Jag brukar ha olika teman varje år, och här kommer en throwback från 2015 och 2016.
 
Förra året hade jag rock tema, det var ett jävla drag, dock blev det inte så mycket bilder tagna verkar det som. vi hade väl helt enkelt för kul för det.
 
Året innan det, alltså för två år sen hade jag Gatsby tema. Då bodde vi fortfarande i vår förra lägenhet, mycket har hunnit förändras på två år. Men det var också ett nice tema, att få känna sig liye classy, haha alla som känner mig och mitt umgänge vet att vi är allt annat än classy heheh.
 
Årets tema är jag så FRUKTANSVÄRT taggad på. När man fyller 25, då ska man ta mig f*n slå på stort! #twiceinalifetime STUDENTEN IGEN!
harmoni'
Förra lördagen tog jag och robin vårt pick och pack och åkte till landet (Tranholmen) för att hänga med mamma och Christer. Bara när vi kom till bryggan så kände man så mycket lugn, det är så fint med allt grönt runt omkring, blått vatten och alla mysiga båtar. Det är verkligen skönt och behövligt att komma bort från stan bara för en dag/ kväll. Bilderna ovan är tagna medans vi stod och väntade på att mamma och Christer skulle plocka upp oss med båten, ni ska få se mer bilder från ön i ett annat inlägg. Men seriöst, hur fint är det inte?
 
Det tar bara 20 minuter dörr till dörr, jag har inte varit där på kanske 10-15 år, men nu ska jag verkligen börja spendera mer tid på landet.