emelieannelie

midsum' no. 2
Midsommardagen bjöd på lite sisådär väder, men vi tog bilen in till norrtälje, det är verkligen så fint och mysigt där.  Det påminner väldigt mycket om visby, så mysiga små hus och butiker.
 
Vi tog en burgare på ett ställe där. Det var kanske inte den  bästa burgaren jag ätit, men den var absolut god.
 
När vi hade fått mat i magen så tog vi en kort promenad längst hamnen och stannade vid ett utegym och lajade runt lite.
 
Nu är det slut på bilder men jag hade en fantastisk midsommarhelg, tack för det alla inblandade.
midsum' no. 1
I torsdags efter jobbet packade vi ihop väskorna lite snabbt och slängde in i bilen, sen började vi åka mot Norrtälje och hem till Jackies familj.
 
När vi hade kommit fram i torsdags så satt vi och hängde och snackade skit innan vi la och och sov.
 
Vi vakande rätt tidigt i fredags (midsommar), vi åt super god frukost, hembakat bröd från bageriet, fantastiskt. Efter lite frukost och dusch så fixade vi med lunchen, vi åt gott, sjöng snapsvisor och hängde. Efter några timmar promenera vi till midsommarstången, det blev dans och skönt häng. Därefter promenra vi hemåt, började med middagen, åt grillat och sen på kvällen kollade vi på liveband ute på en äng. Det var en kortfattade beskrivning av vår midsommar. Vi hade verkligen en super mysig dag och kväll, en riktig midsommaridyll!
Batiste dark
När jag gick och blev brunhårig märkte jag att inga torrschampon passade, jag blev helt grå i botten hehe, så jag fick köpà en ny för brunt hår.
Jag måste köpa nya "gummitofsar" också, nu har jag endast ljusa, hm, mycket att göra.