emelieannelie

let's cuddle
Idag är en sån där grå och mysig fredag, det gör inget om man lägger sig i soffan direkt efter jobbet och ligger kvar i flera timmar tills det är dags att förslytta sig in till sängen och sova. Jag älskar dessa dagar, det är dom bästa.
 
Jag är fortfarande lite skakis och illamående, men jag mår så himla mycket bättre, pjuuuu, magsjuka är inte att leka, men nu är det över. FUN FOR ME. Jag sitter på jobbet, dricker kaffe och häver i mig vatten. Det är rätt lugnt och skönt idag, fab. Jag ska jobba några timmar till sen ska jag som jag skrev längre upp - hem och slänga mig i sängen. Det blir väl något gotti att äta ikväll framför LET'S DANCE. Cosy.
magsjuk

Igår på jobbet började jag känna mig trött och lite illamående så fort jag kom hem brakade helvetet lös. Under tre timmar bodde jag inne på toaletten innan jag somnade vid 19 och sov till 7 imorse.

Jag gick upp och tänkte gå till jobbet, men jag mår fortfarande lite halv risigt så jag stannade hemma idag.

Det enda jag får i mig är vatten, allt annat kommer ut innan det hunnit komma in.

Så trevligt har jag haft det dom senaste 24 timmarna, nu vet ni det också!

tuesday'

Godmorgon!

Tisdag idag, lite kallare idag men så fint väder med massa sol. Man blir så glad. Nu ska det dock blir rätt kallt och regnigt i några dagar, man får helt enkelt passa på att njuta nu.

Kickade igång dagen med kaffe och Nyhetsmorgon. Drog på mig träningskläderna, roligare kläder än så orkade jag inte med imorse, men det är soft då slipper man byta om när man kommer fram till leeee gym, alltid något!