emelieannelie

breakie goals!
Snart har halva veckan passerat, men jag är ledig på fredag så det är som en torsdag för mig idag. Sweet.Jag kickade igång morgonen kaffe as usual, men jag hann även slänga i mig en bowl så nu håller jag mig i form till lunch.
 
Dagens bowl var inte lite fräsig och fin som den ovan som vi fick på J O S i Göteborg, men jag fick till det bra ändå trots att jag försov mig. Nu sitter jag på jobbet och känner mig helt död, jag dricker hostmedicin med morfin och har gjort det till och från i tre veckor och man blir rätt groggy av det. Just nu ser jag inget slut på den här pollenperioden/ förskylningen, men det är bara att kämpa på.
 
Nu ska jag ta tag i alla mail innan växeln öppnar om en halvtimme.
let's cuddle on a rainy day

Ny dag, nya tag! Sämre väder idag, men vet ni? Jag vill att det ska regna nu, jag vill att all pollen ska regna bort så att jag kan få andas och inte hosta tills jag kräks varje morgon. Jag behöver må bra och få sova ordentligt. FY för pollen. Jag har aldrig haft det här besväret tidigare och inte förstått hur folk kunnat tycka att det är SÅ jobbigt, men ja, nu förstår jag.

Kickade igång dagen med lite frukost framför nyhetsmorgon innan jag var tvungen att åka till jobbet. Det har varit fullt ös fram tills nu, snart är det lunch sen är det bara att ösa på igen. 

VECKANS PLANER:
MÅNDAG – jobb • aik-malmö • vakta matleverans.
TISDAG – jobb • mysihäng hos ber + få håret klippt.
ONSDAG – jobb • kvalitétstid med min man.
TORSDAG – jobb • tvätta • skönetsfix hemma.
FREDAG – ledig från jobbet • wifey’s examen • emelie kommer till stockholm.
LÖRDAG – släktträff • min första riktiga ätardag på två veckor.
SÖNDAG – häng med emelie innan hon åker hem • hämta min man från arlanda • flytta hem till mamma.

BACK TO REALITY
Nu är långhelgen över och jag har för det mesta bara tagit det väldigt lugnt.
 
Jag började onsdagen med ladies hos steff för BBQ night, hur mysigt som helst att träffa alla, snacka skit och hänga. Men jag kände mig inte alls på topp, så jag åkte hem och somnade i tid.
 
I torsdags så hänge jag hos mamma med mamma, robin och åsa, vi grillade, åt gotti, satt och snackade, provade kläder och hade det gött. 
 
I fredags så sov jag ut, hängde hemma i soffan hela dagen, på kvällen blev det lite bubbel på annas takterass och sedan vidare mot stan för lite fest.
 
I lördagens var jag helt paj, jag är inte van med party livet längre plus att förskylningen ALDRIG går över, jag är seriös, jag har hostat ihjäl mig i över en månad nu, snorat och varit täppt hur länge som helst. SNÄLLA låt mig bara må 100 % bra någon gång. Jag hänge hos anna hela lördagen, vi hängde på takterassen, kollade film, åt mat och bara hade det cose.
 
Igår var det söndag och morsdag, GRATTIS till min fina mamma <3 dock var hon på elitloppet så jag följde med robin till hans mormor och hade det mysigt med min andra familj och kvällen spenderades på Hjorthagens IP där Adam spelade fotboll och hans lag vann med 3-0. WOHO.