emelieannelie

FRIDAY
Godmorgon! FREDAG IDAG. Woho. SÅ skönt. Igår bjöd dagen på jobb, matlagning, fix&rodd sen var jag helt slut. Jag låg och vilade tills jag la mig och sov hehe. Det hände alltså inte speciellt mycket kul igår. Dock lagade jag en amaze middag. Hemma gjorda köttbullar med oxfond, kokt potatis, gräddsås och gelé. Dröm.
 
Nu, mer om mat.
Idag ska jag och lills ha fredagsmys, äta gotti och kolla på idol. Super mys. Jag har köpt högrevsfärs och tänkte laga hemma gjorda hamburgare med tryffelaioli och massa annat gotti. Jag är en sucker för goda hamburgare, I love it. Jag är taggad redan nu till kvällsmaten. 
Dark hair, don't care!
På lördag ska jag som sagt till frissan, klippa av mig hela håret (okej, jag skoja, men mitt hår är så slitet så det känns som att jag skulle behöva bli flint, men klipper bara topparna hehe) och färga/ slinga det mörkare.
 
Jag färgade håret mörkt innan sommaren men eftersom jag var så himla ljushårig innan så blev håret ljust väldigt fort med tanke på att jag tvättade det varje dag under semester för att jag badade i havet och låg på stranden. Jag tvättade det alltså varje dag, jag solade varje dag, jag badade i saltvatten varje dag. Inte konstigt att håret blev solblekt och ljus väldigt fort.
 
Nu ser jag ut isch såhär, lite ljusare, man ser inte så bra på bilden. Det är absolut fint. Men nu vill jag fakttiskt vara mörk igen. Det är verkligen så skönt, slippa hålla på med urväxten var och varannan dag dessutom har jag färgat mörkt sen jag gick i 8an i grundskolan så det känns väldigt mycket JAG att vara mörkhårig.
 
Gaaaaahhh, längtar till lördag. Jag vill förändra och fräscha upp NU.
XMAS inspo
Jag vill ha en vit jul. Då menar jag att jag vill att allt i hemmet ska gå i vitt/ silver/ grönt (mossa) och brunt (typ kottar/ hasselnötter). Jag vill ha det stilrent och fräsch hemma. Jag älskar att piffa, pynta och fixa inför julen. Jag är så taggad på att styra ihop ett julbak, okej julbaket får bli hemma hos någon annan då allt är så mycket svårare med gas ugn. Men julbak ska det bli, jag vill börja pynta nu. Men jag måste faktiskt vänta tills första advent iallafall. Hur mysigt är det inte med julfix? Love it.