emelieannelie

Så mycket bättre
Mätt som ett as, det blev middag på el toro med pappa, anki, niclas, farfar och stefan. Jag dör, såååå gott, riktig top ten middag, lite tapas förrätt, en magisk huvudrätt, min favorit glass någonsin med kokos och lite vin på det. Nu är det fan matkoma delux. Nu är jag hemma, blir gos i soffan framför "Så mycket bättre", Jackie, Emelie och Victor är här också, så nu blir det en hejdundrans myskväll.
New in
Mamiii kom förbi för en liten stund sen, hon hade varit på gants utförsäljning imorse och köpt den här godingen till mig, love it! En lördagspresent, tack bästa mamma! Fick även en lussebulle, julmust och mumsmums hah, söta madre. Nu har jag duschat, klätt på mig och sminkat mig lite så om 40 minuter ska jag börja röra mig mot El Toro!
Hello saturday
Godmorgon! Idag är jag inte lika stressade och har inte lika mycket att stå i som igår. Gårdagen vad ändå rätt nääääz, bästa jasse fyllde 20 år och det friades med pompa och ståt! Livet. Vaknade nyss, är väl inte riktigt helt på topp, man har ju mått bättre, men tur att man slapp jobba idag iallafall. Lovely!