emelieannelie

ON TOUR
Busy bust life! Jag har hunnit semestra i Torreveija med släkt och familjevänner, kommit hem, tvättat, städat, packat om, träffat vänner och nu sitter jag på arlanda igen och ska till Spanien ytterligare en gång till min andra familj, lyx.
 
Här kommer lite bilder från livet i torre, längtar redan till nästa år!
 
Den här kvällen var det den årliga Sverige festen och det blev lyckat, god mat, god dryck och bra häng!
 
Dessa bilder är från vår årliga Girls night out! Vi började med en drink på nikki beach, sen promenera vi vidare mot ett tapas ställe, vi åt och åt och åt och drack en massa cava, därefter blev det 5-kamp på tivolit och sen hemfärd med bultande fötter, man är ju inte 18 längre.
 
Sista kvällen var vi på en super bra och mysig restaurang som heter sunset halvvägs in till stan, man äter middag utomhus precis vid vattnet och maten en riktigt drömig. Ett bra avslut på en mysig resa.
 
I skrivande stund har jag och Robin precis klivit på planet och ska åka till mamma och Christer i Spanien, nya äventyr. Love life.
Lever life
GÅRDAGEN:
promenad till marknaden - shoppa lite - promenad till stranden - sola lite - äta lunch - sola lite till - vattenhål - taxi hem - duscha - vila - middag - häng i gäng - sova.
yesterday'

Igår var första dagen på stranden, smörjde in mig som en dåre men brände mig iallafall. Jag brukar aldrig bränna mig, jag förstår ingenting. Dock brukar jag grunda hemma innan men det har varit så dåligt väder, så man har inte direkt kunnat ligga och sola, då blir det väl kanske såhär. Men skönt var det iallafall.

Efter stranden så låg jag och chillade ett tag, sen åkte vi till stan, käkade middag och hängde på tivolit. Det var en bra måndag helt enkelt.