emelieannelie

wednesday'
Nu har det varit lite uppehåll här, men det har en anledning. Det hände lite hemskheter i helgen som jag inte kommer gå in på, men en sak som är säker är att det finns vidriga människor i den här världen och jag är tacksam att jag hade så många nära och kära runt omkring mig. Men nu lämnar jag det bakom mig och blickar framåt.
 
Idag är det onsdag, imorn är jag ledig inte av någon super rolig anledning men jag får sova lite längre iallafall, alltid något. Igår var jag på bio med my love och såg Djungelboken, den var verkligen så mysigt, och det var min imax premiär, det var kul, inte värsta grejen men det var kul att ha det avprickat på listan haha.
 
Nu sitter jag på jobbet och häver i mig kaffe och laddar upp för en till arbetsdag.
Fina minnen från min fina farfar'

Min farfar gick bort för ungefär en månad sen, jag har inte pratat om det speciellt mycket med någon. Men nu vet alla som ska veta så nu kan jag tala om det. Nästa vecka ska vi på begravning och jag hoppas att han sover gott där uppe bland alla änglar.

I samband med att han gick bort så har pappa och familjen rensat ut hans lägenhet och nu har jag fina minnen från farfar hemma hos mig. Hur fina är inte dessa glas med mer? Det känns bra att ha minnen. Det är fint.
#friiiyay

Hur kan man vara så trött på morgonen när klockan ringer? Jag klarar knappt av att öppna ögonen, jag känner mig helt slagen. Men det är bara att hoppa upp och fånga dagen.

 
Nu sitter jag på jobbet och försöker ösa så att man kan bli klar lite tidigare idag. Det hade varit rätt soft. Idag är det fredag = fredagsmys och LET'S DANCE, wopwop. Mitt favorit fredags program.