emelieannelie

christmas feeling'
 Igår efter promenaden med annisen och beabus traskade jag förbi konsum och skulle köpa på mig lite kvar, vad såg jag? EN NY SMAK. Den måste vara hyfsat ny iallafall med tanke på att det var pepparkakssmak och det är jul om någon månad. Blev som ett litet barn på julafton och det bästa är att det var så fabulös. Jag älskar allting som smakar jul, glögg, saffran, pepparkakor, chai. MMMH YUMMIE.
spicy chai'
Klockan ringde fem och jag var faktiskt inte sådär jätte trött. Så himla skönt. Jag behövde verkligen sova igår/ inatt. Min skönhetssömn är viktig. Jag studsade upp ur sängen (läs; utan att snooza), hoppade in i duschen sen gasade jag iväg till sumpan för fransfix. Lika nöjd som alltid, feels good.
 
Innan jag gasade vidare mot jobbet så svängen jag förbi espresso house och unnade mig en spicy chai, yummieinmytummy. Bättre start på denna fredag, me like. Nu är det jobb i nio timmar, sen är det ta mig tusan helg. Hur underbart? Vad ska alla göra på halloween? Ska ni hitta på något roligt?
Golden star'
Igår likasom idag (varför har jag berättat tidigare, lite för mycket på jobbet och lite för lite fritid) har jag inte hunnit med så mycket update. Satt och drömde mig tillbaka lite till måndagens middag, SUSHI SUSHI SUSHI, hur kan det vara så gott?

 

Nu till något annat, jag är ta mig tusen värd en guldstjärna. Vilken dag. Som jag sa tidigare imorse så har jag känt mig så himla bakfull fast utan fylla då. Men herregud, att jag överlevde dagen är ett under. Men jag gjorde det, plus poäng till mig! Och inte bara det, när jag kom hem vek jag ett ton tvätt och sen mötte jag upp annisen och bea för en powerwalk så jag kan säga att jag är väldigt stolt över mig själv. Jag kom precis hem och ska varva ner i soffan någon halvtimme sen ska jag hoppa i säng, jag kommer somna på två röda.