emelieannelie

just like friday'
Godmorgon! I vanliga fall så skulle det nästa vara helg, det hade varit dagen före helg. Men denna vecka är det kort vecka och det här är sista arbetsdagen, wopwop. Sååå skönt. Vekrligen dröm. Inatt har jag kunnat sova också, inga fler incidenter med skrikade och gråtande grannar.
 
Nu ska jag häva i mig en kopp kaffe och fortsätta jobba, by the way. IDAG KOMMER EMELIE TRALALLA, wiiie
going up on a tuesday'
Då var det tisdag igen. Igår blev det en spontan cose kväll med min mushiiii. Jag åkte hem efter jobbet, steka på lite fläskfilé som jag skulle ha till matlåda idag, men kom jag ihåg att ta med den? Nej. Såklart inte. Efter det så åkte jag och plockade upp annisen, vi drog till lillys burger, körde en fet middag, ändå trevligt. Massa skit snack och allmänt häng. Behövligt. Vad skulle man vara utan sina vänner? NADA. Jag somnande runt 23 tiden, vakande någon timme senare av att grannarna förde jordens bråk, det bankades i väggen/ dörrar och massa skrik. Loooord, kunde inte somna på ett bra tag.
 
Imorse ringde klockan 05.00 sharp! Upp och hoppa, chiapudding och kaffe stod på frukostmenyn. Sen var det bara att gasa iväg till le gym. Jag var inte så jätte peppad och hade inte så jätte mycket motivation, men det gick vägen, bättre än ingenting iallafall. Nu är jag på jobbet och häver i mig min 3e kaffe för dagen. Vi får se hur många koppar som hinner hävas innan den här dagen är slut.
#countdown3days
Nu är det bara tre dagar tills emelie kommer hit och hälsar på oss igen. Love it, alltid så cooose när hon kommer. Vi har mycket att göra den här gången. Det ska bli så kul. LÄNGTAR.